loading

Dit is een website van Kiwi Floor Solutions Vloerenspecialist voor marmer en natuursteen

Cindy.mstriangle

Marmeren vloer schuren en polijsten in Dordrecht:

Na dertien jaar niks aan onze marmeren vloer gedaan te hebben, heeft dit bedrijf deze weer in één dag tijd als nieuw weten om te toveren. Niet alleen heel blij met het resultaat, maar ook op de flexibele / enthousiaste manier van werken. Kortom een harde werker die weet wat hij doet!

TwinDows

Polijsten marmeren vloer in Wijk bij Duurstede:

Ik heb in eerste instantie een e-mail gestuurd naar Edward en in no-time heeft hij uitstekend gereageerd en hebben we een offerte ontvangen voor het polijsten van de vloer ca. 110 m2.
De afspraken die we gemaakt hebben is hij super nagekomen en de kwaliteit van de vloer is 100% verbeterd en de vloer ziet er weer als nieuw uit.

Ook over het onderhoudsadvies ben ik zeker te spreken. Daarnaast wordt er binnen planning gewerkt goed gecommuniceerd en vind ik het een professionele aanpak.

De volgende keer mag hij direct weer komen, ben zeer tevreden.

drisszirar

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Rotterdam:

Wij kwamen in contact met Edward, nadat we in onze nieuwe woning een granito vloer in de hal en gang aantroffen, die veel werk nodig had. Edward heeft prima werk geleverd, kwam ze afspraken na en is daarnaast heel fijn in de omgang; hij neemt de tijd om aan te geven wat hij gaat doen en hoe het onderhoud in het vervolg zelf te kunnen doen. Een aanrader voor iedereen die een kundig en bekwaam vakman zoekt.

Jansen

marmeren vloer schuren en polijsten in Veldhoven:

Edward heeft bij ons de marmeren vloer gepolijst en geïmpregneerd. Het is heel mooi geworden. Nog dezelfde avond konden de meubels weer terug gezet worden. De vloer glanst weer heel mooi. Een aanrader.

Cobi

Renovatie marmeren vloer in Mijnsheerenland:

Marmeren-vloer.nl was ons niet bekend. Wij maakten kennis door een folder die bij ons op de deurmat viel. Maar...wat zijn we blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan!!! Onze marmeren vloer is weer geheel als nieuw. Edward heeft met kennis van zaken onze vloer omgetoverd in een oogstrelend geheel. Het was erg prettig zaken doen, omdat alle afspraken keurig werden nagekomen. Edward bedankt!

Gerben

Polijsten marmeren vloer en trap in Dordrecht:

Perfect werk geleverd. Met veel enthousiasme, geduld en kennis is dit bedrijf aan de slag te gaan. Een echte vakman.
In een dag heeft hij mijn oude vieze marmeren vloer om weten te toveren in een spiegelpaleis zoals in Versailles!
Eerst heeft hij de vloer gereinigd, daarna "grof" geschuurd, gezoet / gepolijst en geïmpregneerd. Kortom: klasse.

Hermans

Marmeren vloer polijsten in Den Haag:

Edward heeft bij ons de marmeren vloer op de gehele beneden verdieping ( 78 m² ) gepolijst en geïmpregneerd. Alle vlekken veroorzaakt door een verkeerd schoonmaak middel zijn verwijderd en de vloer glanst weer mooi.

Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat.

van der graaf

Natuursteen vloer slijpen en polijsten in Papendrecht:

Edward kwam onze oude, doffe vloeren komen polijsten en het resultaat was weer als nieuw. Prima service achteraf ook nog. Aanbevolen!

Wouter van der Gronden

Polijsten marmeren tegelvloer in Voorburg:

Edward heeft bij ons de marmeren tegelvloer van keuken tot wc gepolijst. Het resultaat is boven verwachting! Edward is bovendien een prettig en deskundig vakman die zich volledig verdiept in de materie. Daardoor maakt zijn beloftes meer dan waar! Ik ga er van uit dat zijn bedrijf een groot succes wordt!

Els en Leo

Marmeren vloeren (Ajax en Olympic White) slijpen en polijsten in Brielle

Kamer en hal" leven" weer! Zag er zo tegenop ,dacht echt dat het nooit meer wat zou worden. Uiteindelijk heeft dit bedrijf de vloeren(marmer) gepolijst. Wat ben ik blij met het resultaat! Perfect resultaat.Dit had ik niet durven dromen zelfs. Hij heeft een serieuze aanpak ,is bijzonder aardig en heeft antwoord op alle vragen mbt. marmer. Veel know-how.Snel contact en altijd bereikbaar. Dank nogmaals! Els en Leo

Martens

Travertin vloer polijsten in Rilland:

Edward heeft bij ons de vloer gepolijst en geïmpregneerd en ja, hij ziet er echt geweldig uit. Binnen een dag konden we onze meubelen terugzetten op een mooie glanzende vloer.

Rowlex

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Brielle/oktober 2013

Ik zag een advertentie die mij direct aansprak. Er werd direct gereageerd op mijn mail. Wij hebben direct een afspraak gemaakt om de klus in te plannen. Na twee dagen bevlogen poetsen is onze vloer weer als nieuw. Ik beveel Edward zeker bij anderen aan. Topjob!

F. Putten

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Alblasserdam/november 2013

Wij kwamen op deze website doordat we op afbeeldingen keken op Google. We hebben gebeld en een datum afgesproken. Hij is gekomen en heeft zijn afspraken over de marmeren vloer waargemaakt. Onze vloer ziet er weer als nieuw uit.

Kareltje634

Marmeren vloer (Rosé Aurore) slijpen en polijsten in Sleeuwijk

Via internet in contact gekomen met marmer-polijsten.nl met de vraag of hij onze vloer na bijna 30 jaar zou kunnen opknappen. Het resultaat is verbluffend, de vloer glanst weer als nieuw. Hij legt de lat hoog en is pas tevreden wanneer hij die bereikt heeft. Wij kunnen hem bij iedereen aanbevelen !!

Van Duijvenboden

Marmeren vloer opknappen in Valkenburg(ZH)

Na meerdere bedrijven gebeld te hebben en steeds de hoge prijs te hebben gehoord als laatste dit bedrijf aan de telefoon gehad en hij kwam nogal met een prijsverschil om de hoek. Na mijn vraag waar dit verschil vandaan kwam wist hij me dat zeer goed en overtuigend uit te leggen, en dit gaf mij nogal wat vertrouwen. Nu is eindelijk mijn vloer weer in ere hersteld en wij kunnen niet anders zeggen dat de vloer niet alleen weer als nieuw is maar zelfs nog mooier. En zoals iedereen al heeft verteld is hij niet snel tevreden met het resultaat, en dat zie je vandaag de dag niet veel meer. Kortom een topper die zijn vak zeer goed verstaat in is voor een praatje en je niet teleur zal stellen, je goed onderhoud advies mee geeft om jaren plezier van je vloer te hebben en waar je altijd terecht kunt voor vragen en uiteraard het juiste onderhoudsmiddel.

Henk en Anita Jorritsma

Schuren en Polijsten Marmeren vloer (Botticino) in Rosmalen

Via het internet op de site van Edward terecht gekomen. Onze marmeren (Botticino) vloer zag er na 30 jaar kaal en vlekkerig uit. Nu ziet de vloer er weer prachtig en als nieuw uit en hij lijkt steeds mooier te worden. Edward is een geweldige vakman, die heel bedreven is. Hij gaat pas weg wanneer hij 100% tevreden is en het resultaat is verbluffend! hij heeft verstand van zaken en geeft nuttige tips. Kortom, wij bevelen hem van harte aan. Nog bedankt voor alles! Henk en Anita

Fam. Wiering

Slijpen en polijsten marmeren vloer in Tiel

onze marmeren vloer werd na al die jaren toch wel erg dof op de verschillende loopplekken. na oriëntatie hebben we Edward benaderd, mede door de positieve reacties. hij komt alle afspraken perfect na en de vloer ziet er weer als nieuw uit. dank je wel Edward. Familie Wiering uit Tiel

Fam. Lambrecht

Polijsten marmeren vloer in Nieuwegein

Via internet in contact gekomen met Edward, hij kwam serieus over en daarom hem de opdracht gegeven. In een dag heeft hij onze marmeren vloer weer omgetoverd in een prachtige glimmende mooie vloer. Edward bedankt we zijn heel tevreden. Els & Rob

Wouter Karssen

Marmeren Vloer Slijpen en Polijsten in Rotterdam

Het zat allemaal niet mee met onze vloer, maar het resultaat is heel mooi geworden. We kregen goed advies en hij ging door tot hij helemaal tevreden was over het resultaat.

Marcel en Laura

Laperto marmer slijpen en polijsten in Berkel en Rodenrijs

De afgelopen dagen (september 2014) is Edward bezig geweest met de renovatie van onze marmeren vloer. Er was met de tijd behoorlijke slijtage zichtbaar op diverse plekken, maar na diverse malen schuren en het polijsten is de vloer weer als nieuw. Geweldige glans, mooie diepe kleuren.

Edward is zeer vriendelijk en aardig, een harde werker en gaat net zolang door tot hij zelf (en natuurlijk de klant) tevreden is met het resultaat. En de kwaliteitseisen die hij zichzelf oplegt zijn zeer hoog. Maar bovenal heeft hij een diepe passie voor zijn werk en het produkt marmer.

Edward, nogmaals dank voor je inzet !
Marcel en Laura

Paul Hoogerwaard

Natuursteen vloer slijpen en polijsten in Hendrik Ido Ambacht

Edward zou ik zeker aanbevelen! Goede, heldere communicatie.
Komt met verschillende ideeën en tips.
Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Carla Penris

Natuursteen vloer slijpen en polijsten in Delft

In een woord "waanzinnig" wat heeft Edward goed werk geleverd.
Onze marmeren vloer was al jaren dof. Vele middelen zelf uitgeprobeerd. Via internet op zijn site gekomen.
Wij zijn verbaasd verbluft over het waanzinnige resultaat!!
De vloer is geschuurd gepolijst en geïmpregneerd.
Edward legt de lat hoog, geeft advies over verder onderhoud van de vloer.

Alex Hoogteijling

Marmeren vloer slijpen, polijsten en onderhouden in Tiel

Edward van Marmeren-vloer.nl heeft een enorm top werk geleverd door van een zeer slechte vloer een juweeltje te maken. Onze marmeren vloer was door de vorige bewoners zelf gelegd, wat niet goed was gebeurd. Er waren hoogteverschillen, cement zat op de vloer, de voegen waren vies en op sommige plekken verdwenen en de vloer was zeer poreus waardoor schoonhouden vrijwel onmogelijk was. De vloer bleef vuil. Ruim 8 jaar lang hebben wij ons aan deze vloer geërgerd.
Na speuren op internet kwamen we bij marmeren-vloer.nl. Het eerste telefoongesprek was al plezierig. Meteen hebben we wat foto's via whatsapp doorgestuurd waardoor Edward binnen enkele tellen na onze speurtocht op internet wist wat het probleem was en wat voor behandeling nodig was. Edward van marmeren-vloer.nl had nog nooit zo'n slecht gelegde vloer gezien.
Gelukkig had Edward precies in de week dat mijn vrouw en dochter een weekje weg waren tijd om de vloer te renoveren. In de 1e dagen werd de gehele vloer goed geslepen (woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, wc, gang). Zelfs de moeilijk bereikbare plekken werden netjes meegenomen.
Waar voorheen enorme hoogteverschillen waren, was de vloer na slijpen helemaal vlak.
Gaatjes werden netjes gedicht, voegen schoongemaakt en waar nodig opnieuw gevoegd. Er werd gepolijst en geïmpregneerd. De bovenverdieping (overloop en badkamer) heeft dezelfde handeling ondergaan.
De vloer spiegelt zelfs zo mooi dat we het zonde vinden om er meubels in te plaatsen.
Edward gaf tijdens zijn werk veel tips over onderhoud en uitleg over marmer en zijn werkwijze. Gelijk na de renovatie hebben we op advies van Edward onder alle meubels nieuwe viltjes geplaatst en nieuwe wielen onder de eetkamerstoelen. Edward wist precies welk het best waren en waar die verkrijgbaar waren. Ook kregen we adviezen over goede schoonloopmatten. Ook heeft Edward alle schoonmaakmiddelen die wij in ons bezit hadden beoordeeld en aangegeven welke schadelijk of onschadelijk zijn voor de vloer en welk type middel we het best kunnen gebruiken (PH waarde tussen 7 en 10).
Na afloop liet Edward nog 2 flessen met onderhoudsmiddel achter en het pak voegsel dat hij had gebruikt (voegsel was overigens precies in de juiste kleur). Na enkele weken stuurde Edward ook nog een extra middel per post toe voor als er in de toekomst nog een gaatje zou ontstaan.
Edward werkte hard (van smorgens 9 tot savonds 9) en was zelfs bereid om in het weekend nog een keer terug te komen om het werk af te krijgen voordat vrouw en kind terug zouden komen. Het was een enorm grote oppervlakte om te behandelen, verspreid over 2 verdiepingen en bovendien nog in erg slechte staat, maar Edward wist in een week tijd deze vloer weer om te toveren tot een vloer zoals in dure hotels.
Edward was verder enorm gezellig in de omgang.
Inmiddels heb ik Edward al aan enkele bevriende aannemers aangeraden.

Doordat de vloer nu zo spiegelt bleven waterdruppels na het dweilen soms liggen wat na opdrogen goed te zien was. Edward gaf na bellen daar direct enkele tips voor om dit te voorkomen (lauw water, niet te veel van het onderhoudsmiddel en eventueel nog even met een geheel droge doek er nog een keer overheen gaan).

Maaerten Greveling

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Sint Maartensdijk

Onze marmeren vloer was dof en er zat een grote vlek in. Edward heeft de vloer geschuurd, gepolijst en geimpregneerd. Het eindresultaat is dat de vloer er weer als nieuw uit ziet! Edward heeft vestand van zaken en komt zijn afspraken na. Kortom een dikke 10!

Elmar Delhaas

Natuursteen vloer slijpen en polijsten in Alblasserdam

Geweldige inzet en service. Een eerlijke prijs en zeker niet duur in aanmerking welke activiteiten zijn verricht

Jeannette

Travertin vloer slijpen en polijsten in Wateringen

Marmeren-vloer.nl doet wat er is beloofd.
Het eindresultaat is fantastisch!

Fam. van der Giessen

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Rotterdam

Edward heeft onze marmeren vloer weer helemaal perfect gemaakt. De hoogteverschillen zijn eruit, de vloer is geschuurd, schoongemaakt en gepolijst. Kortom: de vloer is werkelijk als nieuw en heeft zijn natuurlijke glans weer terug! Verder is Edward betrouwbaar, denkt goed mee, is vakkundig en vooral een zeer harde werker. Het resultaat is er naar en wij zijn heel tevreden. Heel erg bedankt Edward voor de enorme inzet!!
Mvg, Fam. Van der Giessen, Rotterdam.

Lykele Boonstra

Natuursteen vloer slijpen en polijsten in Koudekerken

Edward verricht zijn werk met zeer veel passie.
Hij werkt keihard en het eindresultaat mag er wezen.
Kortom een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ik beveel hem daarom van harte aan, om uw marmeren vloer een flinke opknapbeurt te geven.

Bas Kammerman

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Krimpen a/d Ijssel

Wij zijn zeer content met de manier waarop onze marmeren vloer is behandeld, prettige communicatie en het eind resultaat is prachtig! Marmeren-Vloer.nl is een aanrader!

Wieke Holtackers

Natuursteen vloer gerenoveerd in Beek en Donk

Gewoonweg perfect resultaat, en keurig gewerkt, netjes afgeplakt en opgeruimd. Harde werker, wil nakomen wat er is beloofd.

Fam. de Witt

Doffe plek uit marmeren vloer slijpen en polijsten in Leerdam:

Mooi resultaat, na het zelf veroorzaken van een grote vlek door sinaasappelsap. Vloer glanst weer als nieuw.

Fam. Touw

Marmeren vloer slijpen en polijsten in Zoetermeer

Wij hebben eerder onze vloer laten waxen (o.i.d.), maar deze behandeling na het schuren, polijsten en impregneren heeft zoveel meer resultaat opgeleverd, dat we blij verrast waren!