loading

MARMEREN-VLOER.NL Uw marmer en natuursteen specialist!

PRIJZEN SLIJPEN EN POLIJSTEN

Prijzen voor het slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren kunnen sterk variëren. Wij verklaren graag het verschil en adviseren u voor het maken van de juiste keuze. Marmeren en natuursteen vloeren opknappen is een arbeidsintensief karwei dat het juiste gereedschap, geduld en vakmanschap vereist. 

Ons bedrijf biedt slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren aan voor een scherpe prijs! Tevens hanteren wij gedurende de zomermaanden een extra lage prijs en ontvangt u een gratis fles impregnerende en beschermende steenzeep voor marmer en natuursteen. Neem contact op voor informatie of vul het offerteaanvraagformulier in. 

 

*De onderstaande prijzen zijn ter indicatie en geldig tot 30 juni 2018. De genoemde prijzen onder voorbehoud en gelden voor aaneengesloten natuursteen vloeren van minimaal 25 m². De prijzen zijn exclusief btw en eventueel meerwerk

Geen passende aanbieding? laat ons hem maken!

Klik hieronder om contact met ons op te nemen over de prijzen en mogelijkheden van onze service(s) en diensten. Wij helpen u graag!

Slijpen en polijsten

Slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren is de enige bewerking waarbij het resultaat optimaal en duurzaam is. De vloertegels worden met de voeg gelijk geslepen. De voegen zijn daarmee ook beter schoon te houden en minder vatbaar voor vervuiling. Onze eigen methode van slijpen en polijsten zorgt voor een uiterst vlak en mooi resultaat waar u nog lang van kunt genieten!

De natuursteen vloer zal met de voeg gelijk worden geslepen zodat vervuiling van voegen wordt tegengegaan. Vanzelfsprekend zijn hiermee ook de krassen en doffe plekken verdwenen.

Deze behandeling is geschikt voor nagenoeg alle marmeren en enkele natuursteen vloeren. 

  • De marmeren of natuursteen vloer vlak slijpen en polijsten
  • Vullen van eventuele gaten, aders, e.d. is aangeraden* 
  • De vloer wordt geimpregneerd om vervuiling en vlekken te helpen voorkomen

€ 41,95 p/m²

Vanaf slechts € 37,95 per m² 
Prijzen zijn excl. btw en eventuele vulwerkzaamheden