loading

MARMEREN-VLOER.NL Uw marmer en natuursteen specialist!

PRIJZEN SLIJPEN EN POLIJSTEN

Uw marmeren of natuursteen vloer goedkoop laten opknappen door de voegen te laten schoonmaken en de glans te herstellen. Voordat u kiest voor slijpen, polijsten en/of kristalliseren is het aan te raden om u te laten voorlichten met oprecht advies. Voorkom teleurstellingen en onnodige kosten!
Wij informeren en adviseren u gratis en doen dit graag per e-mail, whatsapp: 06-169 619 09 of telefonisch: 078-7852182 

Ons bedrijf biedt slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren aan voor een scherpe prijs! U ontvangt u een gratis fles impregnerende en beschermende steenzeep voor marmer en natuursteen. Neem contact op voor informatie of vul het offerteaanvraagformulier in. 

De onderstaande prijzen zijn ter indicatie en geldig tot 1 september 2019. De genoemde prijzen onder voorbehoud en gelden voor aaneengesloten natuursteen vloeren van minimaal 55 m². De prijzen zijn exclusief btw en eventueel meerwerk

Geen passende aanbieding? laat ons hem maken!

Klik hieronder om contact met ons op te nemen over de prijzen en mogelijkheden van onze service(s) en diensten. Wij helpen u graag!

Flexibel slijpen en polijsten

Woont u In de nabijheid van de redio Dordrecht en is uw vloer vlak dan kunt u uw vloer door ons laten schouwen en wellicht komt uw vloer in aanmerking voor flexibel slijpen en polijsten. Vraag altijd naar meer informatie en voorwaarden!

De glans en uitstraling van uw marmeren of natuursteen vloer herstellen en oppervlakkige krassen verwijderen kan door deze flexibel te slijpen en te polijsten. Het slijpen gebeurd middels een techniek waarmee de middelgrote en kleine krassen en vlekken worden verwijderd. 

Deze behandeling is alleen geschikt voor marmeren en natuursteen vloeren zonder hoogteverschillen tussen de vloertegels. Bij oneffenheden zal er glansverschil ontstaan op de plekken die onbereikbaar zijn voor het slijpmateriaal.

Met deze werkwijze slijpen wij kleine en middelgrote krassen en doffe plekken uit uw vloer. Vervolgens zullen wij de vloer naar glans polijsten.

  • De vloer en voegen worden schoongemaakt
  • De vloer wordt flexibel geslepen en gepolijst
  • Vullen van gaten, aders e.d. is beperkt mogelijk
  • De vloer wordt behandeld met een impregnering om nieuwe vervuiling en vlekken te helpen voorkomen

€ 27,95

 Vanaf slechts € 22,95 per m²

 

Opmerking: Het flexibel slijpen en polijsten van de vloer betreft een inspanningsovereenkomst, waarbij wij het optimale resultaat nastreven.