loading

MARMEREN-VLOER.NL Uw marmer en natuursteen specialist!

PRIJZEN SLIJPEN EN POLIJSTEN

De glans van uw marmeren of natuursteen vloer laten herstellen door deze te laten slijpen en polijsten. De termen slijpen, schuren, flexibel slijpen, topslijpen, etc. veroorzaken vaak verwarring en daardoor ziet u door de bomen het bos niet meer. Voorkom teleurstellingen en onnodige kosten en laat u door ons voorzien van deskundig en eerlijk advies.

Neem contact op voor informatie of vul het offerteaanvraagformulier in. Wij informeren en adviseren u gratis en doen dit graag per e-mail, whatsapp: 06-169 619 09 of telefonisch: 085-065 3965. 

De onderstaande prijzen zijn ter indicatie en geldig tot 1 november 2020. De genoemde prijzen onder voorbehoud en gelden voor aaneengesloten natuursteen vloeren van minimaal 25 m². De prijzen zijn exclusief btw en eventueel meerwerk

Flexibel Slijpen & Polijsten

De glans en uitstraling van uw marmeren of natuursteen vloer verbeteren en oppervlakkige krassen laten verwijderen kan in sommige gevallen flexibel slijpen en polijsten. Door het flexibel slijpen van de vloer worden kleine krassen en doffe plekken verwijderd of verminderd. 

Deze behandeling is alleen geschikt voor licht versleten marmeren en natuursteen vloeren zonder ernstige hoogteverschillen tussen de vloertegels. Bij oneffenheden zal er glansverschil ontstaan op de plekken die onbereikbaar zijn voor het polijstmateriaal.

Met deze werkwijze slijpen wij kleine krassen en doffe plekken uit uw vloer. Vervolgens zullen wij de vloer naar glans polijsten.

  • De vloer en voegen worden schoongemaakt
  • De vloer wordt gepolijst
  • Vullen van gaten, aders e.d. is niet mogelijk
  • De vloer wordt behandeld met een impregnering om nieuwe vervuiling en vlekken te helpen voorkomen

€ 27,95


Opmerking:
 Het flexibel slijpen en polijsten van de vloer betreft een inspanningsovereenkomst, waarbij wij het optimale resultaat nastreven. Flexibele diamantpads kunnen een zogenaamde sinaasappelhuid veroorzaken. Flexibel slijpen en polijsten wordt alleen in de omgeving van Dordrecht uitgevoerd.

Slijpen & Polijsten/Matteren/Zoeten

Slijpen van marmeren en natuursteen vloeren is de meest uitgebreide bewerking, ook wel vlakslijpen genoemd. Vlakslijpen, alvorens de vloer te polijsten of te materen, geeft een optimaal resultaat. De vloertegels worden met de voeg gelijk geslepen, waardoor de voegen  makkelijk schoon blijven en minder vatbaar worden voor vervuiling. Onze deskundige werkwijze aangaande het slijpen van marmeren en natuursteen vloeren zorgt voor een vlak en mooi resultaat waar u nog lang van kunt genieten!

Slijpen is geschikt voor nagenoeg alle marmeren en natuursteen vloeren. Laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw vloer door contact met ons op te nemen. 

  • De marmeren of natuursteen vloer vlak slijpen 
  • Vullen van eventuele gaten, aders, e.d. is aangeraden* 
  • De vloer polijsten voor glans of matteren naar mat/gezoet
  • De vloer wordt geimpregneerd om vervuiling en vlekken te helpen voorkomen

€ 44,95 p/m²

Prijzen zijn excl. btw en eventuele vulwerkzaamheden

Geen passende aanbieding? laat ons hem maken!

Klik hieronder om contact met ons op te nemen over de prijzen en mogelijkheden van onze service(s) en diensten. Wij helpen u graag!